Skip to main content
 • Tot stand gekomen met behulp vanMetropool Regio Eindhoven
 • Algemene voorwaarden

  Wat staat er nu eigenlijk in de lange juridische teksten? Om een beter beeld te krijgen van wat we voor je doen en wat we van je verwachten, hebben we onze algemene voorwaarden in heldere taal voor je samengevat.

  Jouw gegevens

  Om onze diensten te kunnen leveren, hebben we de juiste (contact)gegevens van je nodig. Controleer dus altijd goed wat je invult en geef wijzigingen (bijvoorbeeld een verhuizing) op tijd aan ons door. Wij vinden het fijn om hier goed van op de hoogte te zijn.
  Voor sommige van onze diensten hebben we persoonlijke gegevens van je nodig. We gebruiken bijvoorbeeld je geboorteplaats en geboortedatum om ervoor te zorgen dat er geen verwarring ontstaat over je diploma’s. Je wilt tenslotte niet dat deze onbedoeld bij iemand anders worden geregistreerd.

  Jouw bestelde diensten

  Wij doen dag en nacht ons best om ervoor te zorgen dat onze systemen altijd maximaal presteren en bereikbaar zijn. Helaas kan het wel eens voorkomen dat dit enkele minuten in een jaar niet het geval is. Wij hebben strenge maatregelen genomen om ervoor te zorgen ze maximaal toegankelijk blijven.
  Soms moeten we onderhoud plegen, we willen natuurlijk altijd up-to-date blijven. Meestal zal je hier niets van merken, maar het kan voorkomen dat we je diensten voor korte tijd stilleggen. Wij spannen ons in om je zo min mogelijk tot last te zijn. We informeren je wanneer we onderdelen van jouw diensten verbeteren of wijzigen.

  Onze diensten zijn voor iedereen gelijk. Je koopt bij ons dan ook geen dienst maar je mag het gebruiken. Wij kunnen ook andere partijen inschakelen voor onder andere het uitvoeren van je diensten. Wij blijven vanzelfsprekend wel eindverantwoordelijke en je kunt altijd bij ons terecht voor eventuele vragen.

  Jouw portemonnee

  Uiteindelijk is niets gratis, ook onze voor diensten moet worden betaald. Bij ons betaal je gewoon met geld, niet met je privacy of doordat we je ongevraagd allerlei advertenties voorschotelen. Ook verkopen we jouw gegevens niet aan andere bedrijven of instellingen.
  Ben je particulier of ZZP’er? Dan betaal je natuurlijk zelf. Dat kan bij ons met een voucher als je die hebt gekregen of via iDeal.
  Ben je werknemer van een bedrijf? Dan is het ook mogelijk dat jouw werkgever betaalt voor jouw paspoort.

  Wanneer betaal je ons?

  Soms betaal je vooraf, soms achteraf. Particuliere klanten en ZZP’ers betalen bij voorkeur vooraf. Middelgrote klanten maandelijks achteraf en grootzakelijke gebruikers een deel vooraf en een deel achteraf. Zo bieden we iedereen een oplossing die past.
  Als je een factuur van ons na 14 dagen nog niet hebt betaald zonder dat we iets van jou horen, dan sturen we je waarschijnlijk even een bericht. Als een betaling ook daarna niet lukt, dan kan je altijd contact met ons opnemen om (tijdelijke) stopzetting van je diensten te voorkomen.
  Een prijsverhoging kunnen we invoeren als de kosten stijgen om jouw diensten te leveren. In andere gevallen zullen we onze afgesproken prijzen maximaal eenmaal per jaar verhogen. Je wordt altijd een maand van tevoren geïnformeerd.

  Jouw voorwaarden en overeenkomst

  Wanneer onze algemene voorwaarden gewijzigd worden, laten we je dit tijdig weten. Op de voorwaarden en overeenkomst is het Nederlandse recht van toepassing. Mochten we ergens onderling niet uitkomen, dan vragen we als laatste redmiddel de rechter in ’s Hertogenbosch om een oplossing.

  Binnen de grenzen blijven

  Je mag zelf bepalen wat je met jouw diensten doet, maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat jij, of jouw klanten, ons netwerk in gevaar brengt of de wet overtreedt. In zulke gevallen kunnen wij of de rechter besluiten om je diensten (tijdelijk) stop te zetten.

  Retourneren

  Het kan zo zijn dat je je binnen 14 dagen toch hebt bedacht over je passie voor veiligheid. Het maakt niet uit wat de reden is, je mag je abonnement binnen deze termijn kosteloos annuleren. Neem contact op met onze klantenservice (040-7601760) dan vertellen we hoe één en ander in zijn werk gaat. Het betaalde bedrag voor het abonnement wordt binnen 14 dagen op je rekening teruggestort. Omdat we je pasje vor jou op maat hebben gemaakt en deze neit kunnen hergebruiken moet je deze gewoon betalen. Betaalde verzendkosten voor een buitenlandse bestelling worden niet teruggestort.

  Producten die u via deze webwinkel koopt worden mogelijk op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

  Klachten

  Mocht je nog vragen of verbeterpunten hebben dan zouden we het fijn vinden als je ons even belt (040-7601760). Mocht je onverhoopt een klacht hebben over onze Passie voor Veiligheid geef het ons dan door op bovenstaand nummer. We zullen je klacht direct oppakken en zo snel als mogelijk oplossen.

  Heb je na contact met onze klantenservice nog een klacht? Dan kun je deze direct met iemand van onze directie bespreken. Zij zijn bereikbaar op nummer 040 231 93 90.

  Vind je dat je klacht niet naar behoren is behandeld, dan kun je contact opnemen met het ODR platform van de Europese Commissie. Dit is een platform dat door de EU is opgezet voor alle consumenten binnen heel Europa.

  Privacy policy

  Over ons privacybeleid

  Certwell BV / Passie voor veilig werken hecht waarde aan uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden.

  Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van Certwell BV. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 23/07/2019, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies.

  Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens.

  Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met ons, u vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid.

  Over de gegevensverwerking

  Hieronder kan u lezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn.

  Om onze diensten te kunnen leveren, hebben we de juiste (contact)gegevens van u nodig. Controleer dus altijd goed wat u invult en geef wijzigingen (bijvoorbeeld een verhuizing) op tijd aan ons door. Wij vinden het fijn om hier goed van op de hoogte te zijn.

  Voor sommige van onze diensten hebben we persoonlijke gegevens van u nodig. We gebruiken bijvoorbeeld uw geboorteplaats en geboortedatum om ervoor te zorgen dat er geen verwarring ontstaat over uw diploma’s. U wilt tenslotte niet dat deze onbedoeld bij iemand anders worden geregistreerd. Uw adres hebben we ook nodig zodat we de pas die hoort bij het digitale certificeringspaspoort naar u toe kunnen sturen.

  Indien u als persoon in ons systeem (het C-Register) een werkrelatie aan gaat met een bedrijf dan worden al uw geüploade certificaten gedeeld met dit bedrijf. Dit bedrijf kan uw certificaten dan inzien maar niet wijzigen.

  Webwinkelsoftware

  Onze webwinkel is ontwikkeld met software van WooCommerce, wij hebben voor onze webhosting gekozen voor Media Cooks.

  Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. Media Cooks heeft toegang tot uw gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen uw gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. Media Cooks is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSLencryptie en een sterk wachtwoordbeleid. Er worden regelmatig back-ups gemaakt om verlies van data te voorkomen.

  WooCommerce

  Onze webwinkel is ontwikkeld met software van WooCommerce, wij hosten onze webwinkel op een server in eigenbeheer. Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om misbruik, verlies en corruptie van gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan in ieder geval uit de toepassing van SSL-encryptie en een sterk wachtwoordbeleid. Er worden regelmatig back-ups gemaakt om verlies van data te voorkomen.

  Vevida

  Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van Vevida. Deze partij heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. Vevida heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons e-mailverkeer vertrouwelijk.

  Payment processors

  Voor het afhandelen van de betalingen (zoals iDEAL) maken wij gebruik van het platform van Mollie. Mollie verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollie’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

  Beoordelingen

  Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als u een review achterlaat via WebwinkelKeur dan bent u verplicht om een naam en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan uw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert uw naam eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met u opnemen om een toelichting op uw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij uw naam en e-mailadres met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel u uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen.

  WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.

  Verzenden en logistiek

  Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van PostNL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met PostNL delen. PostNL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat PostNL onderaannemers inschakelt, stelt PostNL uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking.

  Facturatie en boekhouden

  Voor het bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van

  Exact Online. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Uw persoonsgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen. Exact Online is tot geheimhouding verplicht en zal uw gegevens vertrouwelijk behandelen. Exact Online gebruikt uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven.

  Doel van de gegevensverwerking

  Algemeen doel van de verwerking

  Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. Wij gebruiken uw gegevens niet voor (gerichte) marketing. Als u gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om – anders dan op uw verzoek – op een later moment contact met u op te nemen, vragen wij u hiervoor expliciet toestemming. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen.

  Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting.

  Automatisch verzamelde gegevens

  Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens.

  Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek

  In voorkomende gevallen kan Certwell BV op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen van uw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval zijn wij gedwongen uw gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen de Mogelijkheden die de wet ons biedt daartegen verzetten.

  Uw rechten

  Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen. In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zich te legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvangt u in de machineleesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren. U heeft te allen tijde het recht om een

  klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.

  Inzagerecht

  U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen.

  Rectificatierecht

  U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast.

  Recht op beperking van de verwerking

  U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet langer worden verwerkt. Let op, wij hebben de gegevens nodig voor de juiste werking van ons systeem. Als u uw gegevens laat beperken zal onze dienstverlening niet meer optimaal werken.

  Recht op overdraagbaarheid

  U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek \wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd.

  Recht van bezwaar en overige rechten

  U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of in opdracht van Certwell BV. Let wel op dat onze dienstverlening afhankelijk is van persoonsgegevens. Onze dienstverlening zal niet meer naar behoren werken zonder uw persoonsgegevens.  Maar als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken.

  Cookies van derde partijen

  Cookies zijn tijdelijke tekstbestanden die uw computer, tablet of smartphone bewaart wanner onze website wordt bezocht. Dankzij de informatie kan er bijvoorbeeld automatisch ingelogd worden. Wij gebruiken cookies niet om gebruikers in de gaten te houden, om te kijken welke websites u bezoekt of om advertenties voor te schotelen.

  Wijzigingen in het privacybeleid

  Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Als het nieuwe privacybeleid gevolgen heeft voor de wijze waarop wij reeds verzamelde gegevens met betrekking tot u verwerken, dan brengen wij u daarvan per e-mail op de hoogte.

  Wilt u contact met ons opnemen?

  Dat kan op meerdere manieren:

  Telefonisch:
  Klantenservice 040-7601760

  Via e-mail:
  [email protected]

  Schriftelijk:
  Certwell B.V.
  Begijnenhof 6,
  5611 EL Eindhoven